Forside > Book et weekendophold
     
Slet
Søg

Book et weekendophold

Forkæl din bedre halvdel med et kæresteophold

Føler du, det er på tide du tager kæresten i hånden og flygter fra hverdagens kedelige rutiner, så er der ingen tvivl om, at han eller hun vil blive glædeligt overrasket, hvis du planlægger en tur. Hos Spa Tours er det nemt at falde for et af vores gode tilbud. Vi har nemlig fundet nogle helt særlige spots rundt omkring i Europa, som tilbyder wellness og luksus helt ud over det sædvanlige. Du kan fx booke et ophold tæt på Rom, hvor I i afslappende omgivelser kan nyde hinanden, et glas vin og noget god mad, helt uden at tænke på arbejde, madlavning og så videre. De tyske spa-hoteller er yderst populære, da kvaliteten er i top og prisen i bund. Desuden er køreafstanden passende til en luksuriøs spa weekend uden stress. Mulighederne her hos Spa Tours er utroligt mange, så giv dig god tid til at gennemgå de forskellige tilbud og vore spændende destinationer.

Hvis du er splittet og slet ikke kan beslutte dig, så kan du her se de destinationer, vi hos Spa Tours af den ene eller den anden årsag anbefaler lige pt. Det kan både have noget med gode priser at gøre, men også spændende steder, som vi ved vores gæster normalvist elsker. 

Rejs på wellness ophold med Spa Tours

Rejser du afsted på et ophold med Spa Tours, så kan du være sikker på en anderledes oplevelse, end de traditionelle rejser, hvor formålet er sol, strand og sightseeing. Et romantisk wellness weekendophold er især oplagt som bryllupsrejse, men det er i høj grad også oplagt at booke et spaophold, hvis du blot føler for lidt ekstra forkælelse i en travl hverdag. Overrask din partner til f.eks. Jul eller fødselsdag, eller hvis du blot synes din kæreste fortjener det - bare fordi. Dyk ned i vores mange forskellige destinationer. Vi tilbyder også nytårsrejser, hvis du overvejer at gøre nytårsaften ekstra særlig næste gang.

Læs mere

Søgeresultater

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.940 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.770 kr. / person

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 2.950 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 2.600 kr. / person

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.930 kr. / person

Wellness i Sverige på landets velnok bedste spa-hotel. Ren forkælelse!

Pris fra 1.350 kr. / person

Vis flere
Kontakt os gerne for råd og vejledning
identical
pack-hungry