Forside > Ungarn
     
Slet
Søg

Ungarn

En kombination af middelalderlige slotte, termiske kilder og kulturelle rigdomme, gør et visit i smukke Budapest til en mindeværdig oplevelse. Spa Tours er stolte af at kunne præsentere vores gæster for et spa & kurophold på et af to dejlige kurhoteller. Hotellerne er placeret centralt i byen, men alligevel i rolige omgivelser.

Vil du bo tættere på butikker og restauranter, skal du vælge et ophold på Hotel Helia. Dette hotel ligger på Pest-siden og nær Donau. Desuden har du Metro lige udenfor hotellet og blot 2-3 km. til gågaden.

Vil du bo i mere grønne omgivelser, er det et ophold på Health Spa Hotel Margitsziget du skal vælge. Dette hotel er placeret på Margaret-øen, hvor hotellet omgives af skønne parker og fredfyldt idyl. Som gæst vil du altid have en dejlig udsigt over Budapest og Donau.

Kurbad og spaophold i Budapest

Der er altså ingen tvivl om, at du får en luksuriøs spaoplevelse på et af vores hoteller i Ungarn. Her kan du modtage massevis af eksklusive behandlinger som fx forskellige typer massage, ansigtsbehandlinger, nyde et mineral kurbad og meget andet. Book derfor et ophold på et spa hotel i Budapest og tillad dig selv at lidt ekstra selvforkælelse som afbræk i en travl hverdag. Et spaophold er den perfekte måde at pleje forholdet lidt, så inviter din bedre halvdel med og få noget kvalitetstid sammen. I vil helt sikkert ikke fortryde det.

På begge kurhoteller udføres en stor del af behandlingerne med det specielle termiske vand fra de naturlige kilder på Margaret-øen.

Hermed har du muligheden for at forbinde wellness med kultur, shopping og storbyliv. Ungarn er medlem af EU og møntfoden er Forinter.

Rejsen dertil:
Der flyves til Budapest nonstop fra Kastrup og Billund. Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker.

Læs mere

Søgeresultater

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 2.950 kr. / person

Dejligt spa & kurhotel i Budapest. Nyd de termiske bade og få ny energi!

Pris fra 2.750 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identical
pack-hungry