Forside > Ungarn
     
Slet
Søg

Ungarn

En kombination af middelalderlige slotte, termiske kilder og kulturelle rigdomme, gør et visit i smukke Budapest til en mindeværdig oplevelse. Spa Tours er stolte af at kunne præsentere vores gæster for et spa & kurophold på et af to dejlige kurhoteller. Hotellerne er placeret centralt i byen, men alligevel i rolige omgivelser.


Vil du bo tættere på butikker og restauranter, skal du vælge et ophold på New York Palace, som ligger helt centralt. Ønsker du et decideret spa-hotel, er Hotel Helia et oplagt valg. Begge disse hoteller ligger på Pest-siden og nær Donau.

Vil du bo i mere grønne omgivelser, er det et ophold på Danubius Health Spa Resort margitsziget du skal vælge. Dette hotel er placeret på Margaret-øen, hvor hotellet omgives af skønne parker og fredfyldt idyl. Som gæst vil du altid have en dejlig udsigt over Budapest og Donau.

På begge kurhoteller udføres en stor del af behandlingerne med det specielle termiske vand fra de naturlige kilder på Margaret-øen.

Hermed har du muligheden for at forbinde wellness med kultur, shopping og storbyliv. Ungarn er medlem af EU og møntfoden er Forinter.

Rejsen dertil:
Der flyves til Budapest nonstop fra Kastrup og Billund. Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker.

Søgeresultater

Luksuriøst og historisk hotel i hjertet af Budapest. Rejs tilbage i tiden!

Pris fra 3.250 kr. / person

Ungarns bedste kurhotel placeret i grønne omgivelser i Budapest

Pris fra 2.850 kr. / person

Dejligt spa & kurhotel i Budapest. Nyd de termiske bade og få ny energi!

Pris fra 2.650 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness
identicalpack-hungry