Forside > Firmature
     
Slet
Søg

Firmature

Spa Tours arrangerer gerne jeres næste firmatur, konference, kursus, møde, strategiweekend eller blot et hyggeligt arrangement for medarbejderne. Som virksomhedsleder eller ansvarlig for personalearrangementer, kan det nogle gange være svært at finde på nye spændende tiltag for medarbejderne. Lad os hermed give inspiration til jeres kommende firmaarrangement.

På Spa Tours’ firmature har I som virksomhed en glimrende mulighed for at lære hinanden bedre at kende samt at kombinere det faglige med skønne behandlinger og lækker mad. 

Spa Tours har siden 2005 sendt adskillige danske firmaer af sted på wellnessophold på lækre spa-hoteller i behagelig afstand fra Danmark. Spa Tours har dermed opnået en stærk kompetence i at kombinere ”business med pleasure” og vi har for vane at komme med hurtig, professionel og personlig service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og kom med netop dine ønsker til en spændende firmatur. De fleste af vore samarbejdshoteller har glimrende mødelokaler og store konferencelokaler til større firmaarrangementer. Så uanset om I er en mindre virksomhed eller et stort firma, har Spa Tours altid en løsning som vil passe til jeres behov.

Ud over at du kan få en fantastisk rejse med din familie, kæreste eller venner, så tilbyder vi hos Spa Tours også et udvalg af firmarejser. Med et lækkert ophold har I både mulighed for at lære hinanden bedre at kende og samtidig få en masse dejlige behandlinger og god mad.

Vi har et bredt udvalg af hoteller, som har gode faciliteter til firmaer, så uanset om du gerne vil kombinere et møde, et kursus eller noget helt tredje med en oplevelse, som helt sikkert vil give en god og afslappet stemning mellem kollegerne, så hjælper vi jer gerne godt på vej.

Hvis I gerne vil væk fra de vante omgivelser og de samme personalearrangementer vil en tur med wellness helt sikkert være et godt valg. Og som leder vil du også opleve at få medarbejdere med hjem til hverdagen, som er afslappede og har fornyet energi.

Søgeresultater

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.870 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.730 kr. / person

Fantastisk spa & slotsophold i Nordtyskland. En hel park af ren velvære for krop og sjæl.

Pris fra 2.600 kr. / person

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.890 kr. / person

Luksuriøs rejse inkl. fly, morgenmad og adgang til byens bedste spa.

Pris fra 3.950 kr. / person

Lækkert spa-ophold i hjertet af Tallinn. Oplev et spændende land!

Pris fra 2.950 kr. / person

Vis flere
Kontakt os gerne for råd og vejledning