Forside > Sverige
     
Slet
Søg

Sverige

Vore kære naboer i Sverige, har i flere hundrede år haft en anden tilgang til kroppens velbefindende end os danskere, hvormed kur/badetraditionen længe har været en del af svenskernes dagligdag. På vestkysten har der i mere end 200 år været kurbade og brug af naturens egne ressourcer til pleje og velvære. Spa Tours har derfor fundet et par perler af spa & kurhoteller i Varberg og Båstad til f.eks. en weekend i Sverige. 
Sverige er ikke længere væk end en god udflugt med bilen, eller et smut med færgen over Øresund eller Kattegat. Desuden har Sverige en hel anderledes og smuk natur, som helt klart er en del af oplevelsen, ved at tage på et wellness/kurophold en weekend i Sverige.
Man kan køre i adskillige timer, kun omgivet af fyrretræerne og vidtstrakte åbne landskaber med de velkendte røde ødegårde. En perfekt måde at få genopladet batterierne og komme hjem en oplevelse rigere.
 
Sverige er en oplagt destination for de personer som søger fred og ro, samt naturoplevelser og samvær med den eller de man holder allermest af.

Rejsen dertil:
Spa Tours sender vore gæster af sted på ”kør-selv-ophold”.
Spa Tours skræddersyer rejsen ud fra dine ønsker omkring varighed og afrejsedato.

Søgeresultater

Wellness i Sverige på landets velnok bedste spa-hotel. Ren forkælelse!

Pris fra 1.475 kr. / person

Luksuriøst spa & wellnessophold i Skåne. Et stenkast fra København

Pris fra 3.995 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning
wellness