Forside > Tyskland > Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Weissenhaus Grand Village Resort & SpaTyskland

Refugium for sjælen

Del dette hotel: Google+ Pin it Tweet

Spa Tours har hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde ophold på dette unikke slots-ressort. Weissenhaus, som oprindeligt er bygget i 1600-tallet, er placeret i de smukkeste naturomgivelser og helt ned til Østersøen. Måske et af de mest specielle strand-ressorter i Europa og et sandt refugium for krop og sjæl.

De historiske bygninger, skovens stilhed, parkens idyl og havets brusen, danner de perfekte rammer om dette luksusophold. Ressortet dækker et område på hele 74 hektar inkl. 3 km. strandstrand.

Efter ankomsten fornemmer man hurtigt den helt særlige stemning som ressortet besidder. Efter tjek ind viser personalet dig venligt til værelset og fortæller lidt om opholdet og de forskellige services.

Weissenhaus tilbyder ophold i 55 værelser i forskellige værelseskategorier, fordelt over hele ressortet. Alle værelser er unikke og forskellige i indretning og stil. Der er nænsomt kræset for detaljerne og man føler sig beæret over at bo i så skønne omgivelser.

Nyd den luksuriøse spa-afdeling ”Schlossterme” på 1.500 m² og stress helt af i jacuzzien under de enorme omkransende egetræer. Derudover er der afslapnings-rum med total fred og ro. Du kan nyde en snack i vitalbaren og udforske slottets historie og spændende indretning.

Fra hotellets lobby kan der bestilles afhentning på værelset hvis du ikke ønsker at gå til middagen, spa-afdelingen eller hvis du blot har brug for råd og vejledning. Desuden kan de hjælpe med forslag til flere interessante udflugtsmål i området.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours for et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

Til at forkæle smagsløgene har Weissenhaus 2 forskellige restauranter med hver sin stil og gastronomi.

I ”Bootshaus”, som er hovedrestauranten og placeret helt ned til stranden, tilbydes der et lokalt og internationalt køkken.

Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Courtier”, som er hotellets gourmet-restaurant med 1 stjerne i Michelin-guiden. Restauranten er placeret i slotsbygningen med den skønneste udsigt til slotsparken og havet som horisont. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten.

Om sommeren kan der i strandbistroen ”Alte Liebe” nydes en forfriskning eller et lettere måltid.

Endeligt er der "Gewölerbar 1896”, som er hotellets cocktailbar  i slotbygningen. Her kan der nydes en snack og en drink. Ønskes der specielle lukkede arrangementer såsom vinsmagning, kokkeskole mm. er dette også muligt og vi hjælper gerne med formidling.

I spa-afdelingen tilbydes et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I fitnesscenteret findes de nyeste træningsmaskiner og dermed muligheden for at holde formen ved lige.

Nyd en afslappende svømmetur i den 35 graders varme swimmingpool, som både er indendørs og udendørs. Du kan gennemvarme din krop i en af de 4 forskellige sauna-temaer eller få et kuldegys i snegrotten. Få masseret din krop med strålerne i jacuzzien og nyd udsigten over skoven og den smukke slotsbygning.

Dette sted er så specielt at man helt sikkert er nødt til at komme retur flere gange for at få det hele med...

"St. Barth Softness": En fortryllende helkropspeeling massage i 45 min. Frugtenzymer bestående af frisk papaya og et komplex af mineraliseret havsand tryller silkeblød hud frem i denne sanselige peelingmassage. Varm kokosolie plejer din hud med virkningsfulde næringsstoffer, og frisk yoghurtnaturel plejer og beroliger din hud. Resultatet er en forvandlet silkeblød hud og en følelse af at være i Caribien.  Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 560 kr.

"Fodreflekszone massage": Dybdeafspændende trykpunktsmassage i 50 min. Reflekszonetryk og -massage af dine fødder er en udsøgt fornøjelse og har en positiv indvirkning på hele kroppen. Efter et dejligt fodbad og en forberedende samtale bliver du forkælet af fodreflekszoneterapeuten, og behandlingen giver dig en fantastisk følelse af afslappethed og balance. Gaven til dig efter behandlingen er et par reflekszonesokker, så dine reflekszoner også kan blive stimuleret derhjemme. Der er reserveret en plads til dig ved kaminen, hvor du kan ny en frisk kop myntete. Pris 705 kr.

"St. Barth Pureness": Ekstravagant og forfriskende skønhedsoplevelse i 60 min. Nyd en afslappende og helbredende behandling af ansigt, hals, dekolleté og hænder. Effekten af de luksuriøse plantebaserede plejeprodukter med naturlige vitaminer og mineraler er med det samme tydelig og mærkbar. Den prikkende friskhed fra papaya peelingen og ananas masken vækker træt hud og giver et ungdommeligt look. Oplevelsen af ren velvære rundes af med den plejende håndmassage med duft af vanilje og blomster. Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 860 kr.

"De rene mandesager": Denne behandling på 60 min. indeholder virkningsfulde og energigivende formler, der specielt giver herrernes hud en bedre modstandskraft og virker mod hudens tegn på træthed og stress.  Der anvendes en intensiv trykpunktsmassage, og du får lagt en collagen bio matrix ansigtsmaske. Den perfekte hudplejeoplevelse til rigtig mandehud. Pris 860 kr.

"St. Barth Freshness": Skønhedsoplevelse i 75 min. med friske frugter – selve essensen af Ligne St. Barth.Herlige creme-masker med plejende rosa aluminiumoxid og passionsfrugt eller hudforfinende grøn aluminiumoxid og ananas tilfører naturlige vitaminer og mineraler og intensiveres yderligere af frisk papaya- og agurkemousse. En aroma fest for krop og sjæl. Mens ansigtsmasken får lov at virke, kan du vælge imellem en afslappende hoved- eller fodmassage med din yndlingsduft. Oplevelsen af ren velvære rundes af med en plejende håndmassage. Efter behandlingen kan du hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 1.005 kr.

"Hot stone massage": Behandling i 75 min. med varme sten går langt tilbage og bygger på asiatiske helbrederes erfaringer.  Den lindrende virkning af bløde tryk i kombination med varme strygninger har været kendt meget længe. Denne afslappende helkropsmassage med varm olie og varme basaltsten, der lægges på kroppens energicentre, giver en enestående følelse af velvære og genopbygger kroppen. Myten om basaltsten fortæller, at vores forfædre brugte stenene til smertelindring. Efter behandlingen kan du hvile dig og får foræret din egen basaltsten. Pris 1.005 kr.

"St. Barth Harmony": En forkælende helkropsmassage i 90 min. Nyd atmosfæren fyldt med caribiske dufte og lys fra din bløde SPA briks. Oplev en forkælende helkropsmassage med alle sanser. Valget af aromaolie sker sammen med dig og du kan f.eks. vælge mellem varm kokosolie, koldpresset avocadoolie eller pebermynteolie til at understøtte afspændingen af dine muskler. Behandlingen afsluttes med en intensiv hovedmassage, hvorefter du kan hvile dig og nyde frisk melonvand og en caribisk inspireret snack. Pris 1.080 kr.

"HSR lifting ritual": Den eksklusive HSR metode på 75 min., reducerer alle hudens synlige aldringstegn med usædvanligt vedvarende resultater. Huden regenereres ved hjælp af virkningsfulde formler, og man opnår med det samme bedre elasticitet og fasthed i huden. Pris 1.080 kr.

"Doctor Babor Derma Cellular": Med DOCTOR BABOR findes der altid den helt rigtige pleje til alle hudtyper, og det er uanset om din hud har brug for en nærende frugtsyrekur eller en kølende alge peel off maske. Det hele som en fortryllende del af et afslappende SPA ritual på 75 min. Pris 1.080 kr.

"St. Barth Caribisk symfoni": Optakten til denne caribiske symfoni er Ligne St. Barth Softness helkropspeeling massage, efterfulgt af en afslappende Harmony helkropsmassage, der løsner alle dybereliggende spændinger og forbereder dig på et fyrværkeri af aromadufte. Om aftenen overraskes du på dit værelse med et eksotisk udvalg af Ligne St. Barth, duftlys og blomster, og vi sammensætter de fire aromadufte, der indgår i dit duftende St. Barth drømmebad. Udvalget af aromadufte tilhører naturligvis dig bagefter. Behandling på 125 min. Pris 1.715 kr.

Her er pakken for jer som ønsker et ophold hvor I selv sammensætter oplevelsen. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

2 x Overnatninger i "Village" dobbeltværelse
2 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris pr. person Sæson A     Sæson B Sæson C  
Hverdage (søn. - tors.)   2.600 kr.    2.975 kr.   4.095 kr.
Weekend (fre. - søn.)   2.900 kr.    3.275 kr.    4.090 kr.
priser gyldig frem til 21.12.2018

 

   

Bemærk! Der kræves min. 2 nætters ophold.

Sæson A: 7.1 - 23.3, 9.4 - 9.5 og 14.10 - 21.12.2018 
Sæson B: 23.3 - 9.4, 22.5 - 29.6 og 2.9 - 13.10.2018
Sæson C: 9.5 - 22.5 og 30.6 - 1.9.2018

Tillæg: Enkeltværelse 1.850 kr./person (sæson A), 1.125 kr./person (sæson B), 3.350 kr. (sæson C)
Tillæg: 4-retters gourmetmiddag i Michelinrestaurant "Courtier". Pris 1.050 kr./person.
 

Her er pakken for jer som ønsker et længere luksusophold, indeholdende en lang behandling og forplejning. Der vælges frit ankomstdag og kan I bo i hverdagene, er det billigere!
Pakken indeholder følgende:

3 x Overnatninger i "Village" dobbeltværelse
3 x Morgenmad med det helt store gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
1 x 60 min. "St. Barth Harmony" massage 
Adgang til spa-afdelingen "Schlossterme" med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris pr. person Sæson A     Sæson B Sæson C  
Hverdage (søn. - tors.)   4.475 kr.    4.925 kr.   6.725 kr.
Weekend (fre. - søn.)   4.775 kr.    5.225 kr.    6.725 kr.
priser gyldig frem til 21.12.2018

 

   

 

Sæson A: 7.1 - 23.3, 9.4 - 9.5 og 14.10 - 21.12.2018 
Sæson B: 23.3 - 9.4, 22.5 - 29.6 og 2.9 - 13.10.2018
Sæson C: 9.5 - 22.5 og 30.6 - 1.9.2018

Tillæg: Enkeltværelse 2.800 kr./person (sæson A), 1.700 kr./person (sæson B), 4.900 kr. (sæson C)
Tillæg: 4-retters gourmetmiddag i Michelinrestaurant "Courtier". Pris 1.050 kr./person.

Priseksempel: Luksusophold på slottet

2 x Overnatninger i "Village" dobbeltværelse
​2 x Morgenmad med gourmet-morgenbord
1 x 3-retters á la carte menu i "Bootshaus"
Adgang til spa-afdelingen med swimmingpools
Adgang til jacuzzi, fitness og saunaområde
Fri minibar med softdrinks og snacks
Brug af badekåbe & badetøfler
Gratis parkering og shuttleservice

Pris: 2.600 kr.*
*

Sæson A i hverdage

Bestil dette hotel

Angående: Weissenhaus Grand Village Resort & Spa, Tyskland

Vi skræddersyer rejser efter dine ønsker

Eller ring på 87 38 11 00

 

kontakt os

Ring gerne til os for råd,
vejledning og bestilling.

Vi træffes alle hverdage
fra k. 9.00 - 17.00
samt lørdage
fra kl. 11.00 - 14.00

Det siger vores kunder

- "Dejligt område og lækker mad" 
- "Bestemt ikke sidste gang" 
- "Området er virkeligt smukt og vi havde en lækker middag ved havet"

Lise Hansen og Jan Terkildsen


- "Helt fantastisk tur og et skønt sted"
- "Stærkt anbefalelsesværdigt og afstanden er ikke så lang fra Dk"
- "Vi var 8 piger som var af sted og vi havde en super tøsetur"

Tulle og veninder


- "Et romantisk sted og vi kom helt ned i gear"
- "Vi tager derned igen næste forår"
- "Courtier er virkelig en dejlig oplevelse man skal unde sig selv"

Rikke og Ingelise Jespersen

Gode alternativer til denne rejse

Book et spa-ophold på årets hotel i Tyskland 2012. Ren luksus!

Pris fra 1.930 kr. / person

Luksuriøst spa-ophold lige over grænsen. Wellness i særklasse 

Pris fra 1.940 kr. / person

Spa Tours' mest populære spa-ophold i Tyskland og det forstår man godt!

Pris fra 1.770 kr. / person

Kontakt os gerne for råd og vejledning